Esbjerg Evangeliet

PÅSKE I DRONNINGLUND MED 4. KLASSERNE 31.3.17

FÅ BESØG AF CHRISTIAN STEEN FRA ETISK RÅD - OM AKTIV DØDSHJÆLP

NÅR PRÆSTEN TAGER MED I KRIG - BESØG AF FLYVERPRÆST

Bibeleventyret kommer ud på DIN skole. Et tilbud til 4.-5. klasse.

SÅ er vi godt i gang med skoleåret! Og Skolekirketjenesten har en række gode og gratis tilbud til især kristendomsundervisningen!

Tjek tilbuddene her på siden og ring (20220078) eller skriv med tilmeldinger og forespørgsler!

ÅRSPLAN 2016-17

- Nu er Fælles Åbent Skole-kataloget ude! Klik på billedet og se mere

I år bliver alle tilbuddene fra Folkekirkens Skoletjeneste i Brønderslev Kommune en del et Fælles Åbent Skolekatalog. I dette katalog samles alle de gode undervisningsforløb, som kommunens kulturinstitutioner (Fx biblioteket, Kulturskolen og museerne) har til skolerne.

Kataloget kommer ud på skolerne,
- men du kan også finde alle tilbuddene ved at kigge dig omkring på siden! Tilmeldingen er åben!
Følg også med på Facebook, hvor aktuelle nyheder mm. kommer op!  Velkommen!

NYHED - Hvem var ham Martin (Luther)

De gode folk i Folkekirkens Skoletjeneste i Aalborg har udgivet en letlæst og skøn bog for de 9-11-årige, altså 3.-4. klasse.
 Vi har fået lov at købe et par klassesæt, som kan lånes til kristendomsundervisningen.  Skriv eller ring til Pia og bestil, så kommer jeg forbi med bøgerne!

VIA DOLOROSA - PÅSKEVANDRING

Påske 2017: Påskevandringen kommer til Dronninglund 21.3.17, Brønderslev 27.3 og 28.3.17 og Jerslev 29.3.17

HENT MATERIALET HER

SE BILLEDER HER - Og gå ind og like vores Facebookside!

PÅSKEPROJEKT med teater og påskesalmesang i Dronninglund

SE BILLEDER HER - og gå ind og Like vores Facebookside

For 4. klasserne på skolerne i Dronninglund, Asaa, Hjallerup, Klokkerholm, Flauenskjold og Agersted Fri

31. marts 2017 i Dronninglund Kirke

HENT INSPIRATIONSMATERIALE HER (materiale fra 2016) og hent EKSTRAMATERIALE her

PÅSKEDUG

Folkekirkens Skoletjeneste har en 22 meter lang påskedug, hvor man kan "gå" påskens begivenheder.
Påskedugen kan lånes nogle dage eller en uge af gangen i uge 9-14 2017, så I kan bruge den ude på skolen! Velegnet til alle klassetrin.
I Jerslev Kirke og Brønderslev Kirke kan påskedugen også ses i ugen op til påsken.

HENT MATERIALE OM PÅSKEDUGEN HER