Esbjerg Evangeliet

Online julekalender til indskolingen

RE:FORMATION - 5.-6. klasse

Her finder du links til andre sider med ressourcer:

Folkekirken: www.folkekirken.dk

Her er det muligt at finde oplysninger om Folkekirken, dens tro og historie, kirkeåret, organisation og centrale emner indenfor kristendommen.

Aalborg Stift: www.aalborg.stift.dk

Her finder du bl.a. oplysninger om Aalborg Stift, dets provstier og sogne, kontaktoplysninger m.m.

Bibelselskabet: www.bibelen.dk

På denne side findes bl.a. Bibelen Online, Bibelens persongalleri, Bibelens historie og informationer om nye materialer m.m.

Den Danske Salmebog: www.dendanskesalmebogonline.dk

Her findes Den Danske Salmebog, nye såvel som gamle salmer. Det er muligt at lytte til de enkelte melodier, samt se samtlige tekster og finde salmer til forskellige begivenheder.

Undervisningsministeriet: www.uvm.dk

Her findes kristendomsfagets mål, trinmål og slutmål, samt prøvebestemmelser for faget.

Religion.dk: www.religion.dk

Her finder du aktuelle artikler om religiøse emner. der findes beskrivelser af de store verdens religioner, samt mulighed for at orientere og fordybe sig i tværreligiøse emner.

Kristendom.dk: www.kristendom.dk

Danmarks største portal om kristendom. Her findes nyheder om kristendom i Danmark og udlandet, samt baggrundsartikler om alt fra kristendommens verden.

Folkekirkens Skoletjeneste i Frederikshavn: www.skt-frederikshavn.dk

Skole-Kirke-Tjenesten i Hjørring: www.skt-hjoerring.dk

Folkekirkens Skoletjeneste i Aalborg Kommune: www.skole-kirke-aalborg.dk

Skole-kirke-samarbejdet i Sydthy, Thisted og Morsø Provstier: www.skolekirkesamarbejdet.dk