PÅSKE I DRONNINGLUND MED 4. KLASSERNE 5. april 2019

Besøg fire nordjyske kirker på kirketour.dk

VIA DOLOROSA - PÅSKEVANDRING

Klassetrin:
For Dronninglund, Hjallerup, Flauenskjold, Klokkerholm, Asaa og Agersted Friskole: 5-6. klasse

I resten (vestlige del) af kommunen: 4.-5. klasse

"VIA DOLOROSA" er et projekt, der har til formål at give eleverne viden om påskefortællingen. Via Dolorosa betyder ”smertens vej” og refererer til den vej Jesus gik i påsken.

En vandring gennem påskens begivenheder. På ruten er der 8 stationer med elevaktiviteter. Alle elever iklædes kostumer (som skolekirketjenesten har) og alle har en rolle med korte replikker og råb.  Jesu tilfangetagelse, domfældelsen, Peters fornægtelse, Simon af Kyrene, vandringen mod Golgatha og meget andet. Vi slutter vandringen i kirken. Alle elever i klasserne deltager i afviklingen og dragter, roller og replikker gør vandringen autentisk.

Der deltager 2 klasser (eller max 50 elever) i hver vandring og de tilmeldte klasser får udleveret materiale med tekster, replikker, tips og ideer til arbejdet med påskens begivenheder i starten af marts.
Bemærk, at man ikke behøver at lære replikkerne helt udenad inden vandringen.

"VIA DOLOROSA" er en bearbejdning af et projekt, som Folkekirkens Skoletjeneste i Hjørring og Aalborg har lavet og det er gennemført i Brønderslev kommune med stor tilslutning og succes de sidste to år.

Tid og sted:
Uge 13, 14 og 15, 2019
 – med udgangspunkt fra den lokale kirke. To klasser (el. min. 35, max 50 deltagere) ad gangen. Ring/skriv til Pia  (tlf. 2022 0078, e-mail: pia@skolekirke-broenderslev.dk) og aftal tid og sted for din skole/klasse.

Brønderslev: Kun mandag 1. april kl. 9.30 og 12.30

Jerslev: 9. april: Der er plads til en lille klasse på max 15 elever ved denne vandring.

Varighed: 90 minutter + en-to lektioner til forberedelse på klassen

HENT MATERIALET HER

SE BILLEDER HER - Og gå ind og like vores Facebookside!