PÅSKE I DRONNINGLUND MED 4. KLASSERNE 19. marts 2021

Musik-turné-teater Elantori spiller forestillingen David for 3.-6. klasser, i Asaa og Hellevad (Klokkerholm) kirker, fredag 13. november 2020

David er historien om, hvor svært det kan være at være et ordentligt menneske. Fortællingen bygger på historien om kong David fra Det Gl. Testamente. Det er historien om den lille citerspillende hyrdedreng, der vinder al folkets gunst, besejrer kæmpen Goliat og bliver en mægtig konge. I vores gendigtning rejser historiefortælleren Diva sammen med David rundt fra kirke til kirke. De ruller en historie ud, hvis nøgleord er kontraster: Stor/ lille. Ydmyghed/ arrogance. Vold / venlighed. Sammen med David pakker Diva bogstaveligt talt den store fortælling ud af to kufferter og lader publikum opleve, hvordan han bliver konge og ender med at lade sig korrumpere af magten. For hvad er det magt kan gøre ved os? Hvordan kan en følsom og kunstnerisk begavet dreng bliver en voldelig, magtliderlig og egocentrisk tyran?

Asaa kirke om morgenen og Hellevad Kirke ved middagstid

Tilmelding og info til pia@skolekirke-broenderslev.dk eller 2022 0078