Esbjergevangeliet

Drømmelyset i brønden.
En fortælleforestilling om Josef med Annette Jahn fra Maale fortælleteater

Indskoling, 1.-3. klasse

Fortælleteaterforestilling med Anette Jahn fra Maale fortælleteater for indskolingen
Josef er et særligt barn, som stråler så meget, at selv fremmede vender sig om på gaden og kigger efter ham. Det gør brødrene jaloux. Så slemt at de i fællesskab smider ham ned i den dybe, mørke og ensomme brønd.
Det er en historie om jalousi og mobning. Men det er også en historie om troen på, at det onde kan vendes til det gode. Om at finde lyset i mørket. Josef kommer igennem så meget ondt, ligesom helten i et folkeeventyr. Man kan sige, han går neden om, og at han ender med at komme hjem igen. Han kommer op af brønden ved hjælp af englene og drømmelyset.
Anette Jahn har lavet dette materiale til brug, når I har oplevet forestillingen.  Se mere om Anette Jahn og hendes fortælleforestillinger her og tjek Facebooksiden, hvor der er masser af viden og information at hente!

Tid og sted:
21. januar 2021 fra morgenen i Voer Kirke

21. januar 2021 ved middagstid i Serritslev Kirke

Tidspunkterne kan justeres og aftales, så de passer med jeres ringetider.

Der er plads til max 100 elever ved hver forestilling.