PÅSKE I DRONNINGLUND MED 4. KLASSERNE 19. marts 2021

Kristi Himmelfart – med hele kroppen

1.-2. klasse på Brønderslev by-skoler: Hedegårdskolen, Skolegades Skole og Søndergades Skole

Uge 18 og 19, 2021

Et nyudviklet fortælleløb, hvor eleverne hører historien om Kristi Himmelfart og med krop og sanser får historien genfortalt.

Kristi Himmelfartsdag er for de fleste synonym med en miniferie, hvor der er tid til sommerland og haveprojekter. Med dette gæstelærerbesøg får børnene mulighed for at høre historien bag Kristi Himmelfartsdag – og med forskellige aktiviteter kommer krop og sanser i brug i historiefortællingen.

I juni 2020 fik alle 1. og 2. klasser styr på pinse, da skolekirkemedarbejder Pia og kirke- og kulturmedarbejder Inge fra Brønderslev Kirke, lavede pinseløb med fortælling, løb og skumfiduser.
I 2021 vender vi tilbage med noget tilsvarende – men denne gang med fokus på, hvad der skete til Kristi Himmelfart.

Kristi Himmelfart – med hele kroppen varer 40-45 minutter og foregår klassevis på skolen.