Via Dolorosa Påskevandring for 4. - 6. klasse

Why We Wear - Engelsk og kristendom for indskolingen

Monstre på spil - i kristendom, myter og folketro.
Nyt indskolingsprojekt

Jesus og Lynvild, udskolingen

Ny skolekirkemedarbejder ansat

Trine_Noergaard_(2).jpg
25-06-2021

Kære Lærere og skoler i Brønderslev Kommune

Efter knap 9 år i skolekirketjenesten har jeg sagt min stilling op. Ikke fordi jeg er træt af arbejdet, men fordi jeg er flyttet til Lunde, som ligger mellem Varde og Nørre Nebel sammen med min mand.
De sidste fire måneder har jeg pendlet og været i Brønderslev ind imellem og arbejdet hjemmefra. Men i længden holder det ikke. Derfor stopper jeg pr. 31.7.

Men min afløser er fundet! Og det betyder, at Trine Nørgaard begynder som ny skolekirkekonsulent pr. 1.8.
Jeg er sikker på, at det bliver godt. Trine er en rar og kompetent kvinde og hun har mange spændende kompetencer med.

Trine kommer rundt med årsplanen for skoleåret 2021-22 i starten af august. Tag godt imod hende.

Hun kan kontaktes på

Tlf. 2022 0078 og mail: trine@skolekirke-broenderslev.dk.

Her på siden kan I finde næste års tilbud. Tilmelding og bestilling til Trine – efter 1. august 2021

Og så vil jeg benytte anledningen til at sige TUSIND TAK for nogle fantastiske år.
Det har været en fornøjelse at møde lærere og elever ude på skolerne. Tak for jeres åbenhed og simpelthen fordi I har taget så godt imod skolekirketjenestens tilbud. Bliv endelig ved med det!

TAK for nu og mange hilsener Pia Uth

Sidste møde med skønne elever. Her er det indskolingen fra Klokkerholm Skole, som danser på kirkegården efter fortælleforestillingen Drømmelyset i brønden med Anette Jahn fra Maale fortælleteater. Skøn måde at slutte på!