Esbjergevangeliet

PÅSKE I DRONNINGLUND MED 4. KLASSERNE 27. marts 2020 

PÅSKEDUGEN GÅ PÅSKEUGEN MED ELEVERNE

Martin - munk og mand. Fortællebilledtæppe + stjerneløb

Via Dolorosa Påskevandring for 4. - 6. klasse

RELIGIONSFRIHED 7.-10. klasse

Nyhed til 7.- 9. kl. med novelle af Kenneth Bøgh Andersen

PÅSKEPROJEKT med teater og påskesalmesang i Dronninglund 

Det årlige arrangement for 4. klasserne på skolerne i Dronninglund, Asaa, Hjallerup, Klokkerholm, Flauenskjold Skole og Agersted Friskole

Fredag 27. marts 2020 i Dronninglund Kirke. 

Programmet kommer til at bestå af Påskesalmesang hvor organisterne er band og forsangere og med én salme eller sang til hver dag i påsken formidler påskehistorien. Der bliver kanon, fagter og bevægelse i sangene! 
Børnene skal også opleve Teater Elantori, som opfører koncertfortællingen ”P for Påske”.  
Man tager en stige, nogle brædder, en plade, en tornekrone, en stak noder og et par andre småting. Og vupti så har man P for Påske, påskens dramatiske fortælling i børnehøjde. 
Koncertfortællingen bevæger sig fra indtoget i Jerusalem til påskemorgen og eleverne møder undervejs musik af Bach, Händel, Messiaen og Anton Heiler. 

Elantori har tidligere medvirket ved påskearrangementet i Dronninglund med forestillingen Sorrig og glæde og teateret består af en organist og en skuespiller som formidler fortælling, skuespil og musik for eleverne i 4. klasse. 
Desuden er der tid til at gå på opdagelse i den gamle klosterkirke, hvor præsterne er klar til at kigge på kalkmalerier og undre sig over billederne på altertavlen sammen med eleverne. 

Indbydelse og forberedelsesmateriale bliver delt ud på skolerne! TILMELDING HER!

Her findes materialerne for  2020.